Atlético Madrid geeft medekoploper Sevilla pak rammel

27 september 2014, 22:03   Bijgewerkt: 27 september 2014, 22:16

Sevilla FC begon als medekoploper aan de zesde speelronde in La Liga, maar die fraaie status zijn de Andalusiërs kwijt. Atlético Madrid zette hen zaterdag hardhandig terug op aarde. In het eigen Estadio Vicente Calderon won de Spaans kampioen met 4-0.

Sevilla had geen moment uitzicht op een goed resultaat in Madrid. De thuisploeg had haar zaakjes achterin uitstekend voor elkaar, waardoor de bezoekers amper tot grote kansen kwamen. Bovendien toonde Atlético zich slagvaardig in de afwerking. Koke opende in de negentiende minuut de score. De middenvelder joeg de bal, via de hak van een tegenstander, vanaf de rand van het strafschopgebied in de kruising.

Op slag van rust werd het 2-0 en de manier waarop dat gebeurde, was bijzonder knap. Een vrije trap van Gabi belandde op het hoofd van Arda Turan, die het leder koppend bij Miranda bezorgde. De verdediger bracht op zijn beurt Saúl in stelling met een schitterende lob en zag zijn ploeggenoot het van dichtbij afmaken. In de slotfase werd het door doelpunten van Raúl García (penalty) en Raul Jiménez uiteindelijk 4-0 voor Atlético.

Door de winst gaat Atlético Sevilla voorbij in het klassement. De hoofdstedelingen hebben na zes wedstrijden veertien punten, twee minder dan koploper FC Barcelona. De Catalanen rolden eerder op de avond Granada CF met 6-0 op. Sevilla en Valencia staan met dertien punten gedeeld derde. Laatstgenoemde club gaat zondag in het Baskenland nog op visite bij Real Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen