Feyenoord kent ditmaal weinig problemen met Go Ahead

27 september 2014, 22:37   Bijgewerkt: 28 september 2014, 01:29

Feyenoord heeft zich weten te revancheren voor de bekeruitschakeling eerder deze week. Waar het afgelopen woensdag nog verloor van Go Ahead Eagles, daar had het zaterdagavond niets te dulden van de Deventenaren. Om de score te openen was een eigen goal nodig, maar vervolgens zetten ook Jens Toornstra, Colin Kazim-Richards en Mitchell te Vrede hun naam op het scorebord: 0-4.

Vanaf het begin was al meer scherpte te zien bij de Rotterdammers. Het elftal van hoofdtrainer Fred Rutten probeerde waar mogelijk druk te zetten op de verdedigers van Go Ahead Eagles. In het begin wist de thuisploeg zich daar nog redelijk onderuit te spelen, maar gedurende de wedstrijd kwam het heft steeds meer in handen van de gasten te liggen. Waar Feyenoord afgelopen woensdag nog afgetroefd werd op het middenveld, daar was het nu aan de hand van Lex Immers heer en meester.

Het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Colin Kazim-Richards. Met een omhaal was hij in de eerste helft al dicht bij een treffer, maar zijn harde werken werd pas na een uur spelen beloond. Vanaf dertig meter draaide de aanvaller zich vrij en werkte hij de bal hard in de rechter bovenhoek. Te Vrede tekende voor het slotakkoord. Feyenoord heeft tegen Go Ahead laten zien als een team te kunnen operen en een duel professioneel te kunnen controleren. Aan Rutten de taak om zijn team deze zege een vervolg te laten geven.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen