Bosz tevreden: "Dit is wat we hard nodig hadden"

27 september 2014, 23:21

Vitesse voetbalt al weken prima, maar omdat de kansen niet werden benut, stonden de Arnhemmers na zes wedstrijden voorlaatste in de Eredivisie. Zaterdag scoorden ze in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht dan wel, zes keer meteen (2-6), en dus is coach Peter Bosz tevreden.

"Dit is een grote en een goede uitslag", zegt Bosz tegen Omroep Gelderland. "Ik probeer als trainer altijd kritisch te zijn. Ook nu hebben we weer de nodige kansen laten liggen. Maar als je zes keer scoort, moet je ook een keer wel tevreden zijn. Dit is wat we hard nodig hadden. De weg omhoog sla je nooit met één wedstrijd in, maar het was belangrijk dat we deze wedstrijd zouden winnen."

Valeri Qazaishvili was met een hattrick de matchwinner aan de Krommedijk. "Dit was fantastisch", reageert de Georgiër trots. Hij speelde op het middenveld als vervanger van de geblesseerde Davy Pröpper. "Als het nodig is dan speel ik in de spits, maar ik ben eigenlijk middenvelder. Ik ben blij dat ik daar nu mocht spelen en belangrijk kon zijn voor het team."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen