NAC Breda relativeert: "Ajax was gewoon veel beter"

28 september 2014, 09:22

NAC Breda liep zaterdagavond tegen haar eerste nederlaag in het eigen Rat Verlegh Stadion van het seizoen aan. De Bredanaars moesten hun meerde erkennen in Ajax, dat onder meer door drie doelpunten van Kolbeinn Sigthórsson met 2-5 won in Brabant. NAC had goede bedoelingen, maar was simpelweg niet opgewassen tegen de regerend landskampioen.

"We hadden een goede intentie vandaag en begonnen ook goed aan de wedstrijd, tot de 0-1", zegt NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar op de website van zijn werkgever. "Ik zag het schot aankomen, maar er stond iemand voor en ik wachtte op zijn reactie. Die kwam er niet. Die 2-0 valt meteen daarna en de derde mag er niet in.", bromt hij verder. "Het is zorgelijk hoe we de doelpunten hebben weggeven. Het was niet mijn wedstrijd, hoor. Bij de 2-5 pakte ik even daarvoor nog een goede inzet van Sigthorsson, maar daarna schiet hij hem door mijn benen binnen. We moeten beseffen dat we elke week weer 100% moeten geven", stelt de captain van NAC.

"Ajax was veel beter", beaamt spits Stipe Perica, die wel twee keer trefzeker was. "Mijn twee doelpunten zijn goed voor mijn zelfvertrouwen, maar het heeft helaas niet geholpen voor het team. Mijn twee goals waren niet genoeg. Na het doelpunt van Ajax gingen de hoofden hangen. Als je tegen Ajax speelt moet je meer dan 100% geven. Dat gebeurde niet helaas. Ajax was gewoon beter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen