Manu rende naar bank: "Staan volkomen achter trainer"

28 september 2014, 09:45

Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, sprak na de verloren bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-0) openlijk zijn steun uit voor coach Fred Rutten. Zaterdagavond wonnen de Rotterdammers wél in de Adelaarshorst: in eredivisieverband werd met maar liefst 0-4 gewonnen. Elvis Manu, één van de betere spelers op het Deventerse veld, rende na een treffer naar de bank van Feyenoord.

Manu wilde een signaal afgeven, door de treffer te vieren met de technische staf van Feyenoord. "Dat was bewust een statement van me. Ik wilde aangeven dat we als ploeg volkomen achter onze trainer staan", zo steekt de aanvaller tegenover FOX Sports zijn coach Rutten een hart onder de riem. De oefenmeester zag de druk de afgelopen weken flink toenemen, vanwege de teleurstellende prestaties.

Feyenoord maakte vier treffers en Manu was bij drie doelpunten betrokken als assistgever. "Ja, het ging lekker. Of ik wel eens vaker drie assists heb gegeven? Nee, nog nooit", glimlachte hij na afloop. "Als ploeg hebben we erg sterk gespeeld en hebben we laten zien dat we echt wel genoeg kwaliteit hebben."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen