Poulsen: "Zijn de onrustige weken goed doorgekomen"

28 september 2014, 10:34

De rust lijkt steeds nadrukkelijker terug te keren in Alkmaar. De trainersperikelen naderen hun einde vanwege de aanstelling van John van den Brom en bovendien wisten de Alkmaarders drie overwinningen op rij te boeken in één week: PEC Zwolle (1-0) en EVV (0-1, beker) werden eerder al verslagen en zaterdagavond kwam daar ADO Den Haag (2-3) bij.

De ene treffer van AZ was nog mooier dan de andere. Simon Poulsen maakte de mooiste, vindt hij zelf: "We hebben vandaag drie heel mooie doelpunten gemaakt. Maar eerlijk is eerlijk, die van mij was het mooiste. Ik kreeg de bal op links van Thom Haye. Vervolgens nam ik goed aan en ging ik naar voren. Normaal geef ik dan altijd voor, maar nu dacht ik: nee, ik schiet een keer zelf! Gelukkig heb ik dat gedaan, want hij zat er lekker in. Moet ik vaker doen. Deze goal staat in mijn top-1, haha", lacht de Deense linkspoot op de officiële clubsite.

"We zijn de onrustige weken goed doorgekomen", zegt de vleugelverdediger. "Daarmee hebben we laten zien dat we professioneel zijn", stelt Poulsen, die benieuwd is naar de nieuwe trainer: "Ik ken John van den Brom niet, heb hem nooit gesproken. Maar wat ik van mensen hoor, is het een goede trainer. Het wordt spannend. Ik hoop dat het weer snel rustig wordt rondom en in de club. Van den Brom heeft vandaag in ieder geval een goede tweede helft gezien. Agressie in de duels en mooie goals. Zo willen we spelen", besluit de Deen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen