Jans: "Mooi als we angstgegner van Ajax kunnen worden"

28 september 2014, 11:22

PEC Zwolle gaf zaterdagavond tot twee keer toe een voorsprong uit handen tegen Heracles Almelo, maar de winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal hield de punten uiteindelijk wel in het eigen IJsseldeltastadion: 4-2. Ron Jans, de trainer van De Blauwvingers, is tevreden over zijn selectie en kijkt alvast uit naar het treffen met Ajax van volgende week.

Dankzij de zege op Heracles beleeft PEC Zwolle de beste start ooit in de Eredivisie, met vijftien punten uit zeven duels. "Als je dat niks doet, dan moet je volgens mij stoppen. Ik heb er wel plezier in", glimlachte Jans voor de camera's van FOX Sports. "Ik denk dat we een selectie hebben die het op fysiek en voetbaltechnisch vlak beter kan doen dan vorig seizoen. Daar hebben we vandaag een goede stap in gezet", weet de Zwolse coach.

Volgende week kruist PEC Zwolle de degens met Ajax. De Amsterdammers werden in de bekerfinale en in het duel om de JC Schaal verslagen. "We hebben de laatste twee wedstrijden van ze gewonnen, het is wel een aparte wedstrijd: de nummers twee en drie tegen elkaar", aldus Jans. "Het zou wel mooi zijn als wij een soort angstgegner van Ajax kunnen worden, maar dan moet je dat wel weer op het veld laten zien. Ik vind het wel weer een mooi potje", kijkt hij vooruit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen