ADO buigt voor AZ: "Zij zijn alle facetten iets verder"

28 september 2014, 12:18

ADO Den Haag wilde de kater van het bekerdebacle tegen Almere City FC (uitgeschakeld na strafschoppen) wegspoelen tegen AZ, maar ging zaterdagavond in het eigen Kyocera Stadion met 2-3 onderuit tegen de Alkmaarders. Henk Fraser toonde zich realistisch en beseft dat zijn ploeg een paar stappen achterloopt op de tegenstander. "Zij zijn alle facetten iets verder."

Fraser zag twee verschillende helften in Den Haag: "In de eerste helft hielden we de bal redelijk in de ploeg, dat was in de tweede helft minder het geval. Zij zetten ook meer druk naar voren", aldus de coach van ADO, die vond dat zijn ploeg ervaring ontbeerde. "Wij speelden met een aantal jonge jongens die daar nog wat minder slim mee omgaan. Dat is een proces. Op de manier van verdedigen kun je kritiek hebben. Het waren wel schitterende goals", geeft Fraser toe tegenover Omroep West.

De trefzekere spits Michiel Kramer zag ADO meerdere 'werelddoelpunten' maken: "Die maken ze misschien nooit meer. Kijk hoe Poulsen die bal binnenschiet, dat verzin je toch niet? En die tweede was eigenlijk hetzelfde, maar dan vanaf de andere kant. Ik vond AZ niet bijzonder veel beter dan wij. Alleen je staat wel met nul punten, dat is zuur", concludeert Kramer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen