Excelsior en Cambuur delen de punten op Woudestein

28 september 2014, 14:56

De vroege middagwedstrijd tussen Excelsior en SC Cambuur heeft uiteindelijk geen winnaar opgeleverd. Op Woudestein verzuimde de thuisploeg de wedstrijd voor rust te beslissen, waardoor Cambuur in de tweede helft langszij kon komen: 1-1. Tom van Weert bracht zijn ploeg op voorsprong en Bartholomew Ogbeche maakte de gelijkmaker voor de bezoekers. Door het gelijkspel is Excelsior dit seizoen in eigen huis nog altijd ongeslagen.

De vroege aanvangstijd leek zijn weerslag te hebben op de ploeg uit Leeuwarden want de bezoekers waren in de eerste helft nog niet helemaal wakker. Cambuur had wel het meeste balbezit maar deed daar helemaal niets mee. De thuisploeg was wel bij de les en wist regelmatig gevaar te stichten voor het Friese doel. Maar Cambuur bleef in leven doordat de voorhoede van Excelsior het vizier niet op scherp had staan. Van Weert was uiteindelijk de enige die het net wist te vinden. De aanvaller ontsnapte aan de aandacht van de bezoekers en kon in twee keer Leonard Nienhuis passeren. 

Hoewel Excelsior minder dreigend was dan in het eerste bedrijf kreeg het ook na rust mogelijkheden op de overwinning. Even voor de gelijkmaker kwam Cambuur goed weg doordat een doelpunt van Jeff Stans werd afgekeurd wegens hinderlijk buitenspel van Van Weert. En diezelfde Stans had zichzelf en zijn ploeg een goede dienst kunnen bewijzen door in de negentigste minuut vanaf tien meter de bal tegen de touwen te rossen. Maar Nienhuis had nog een geweldige reactie in huis waardoor beide ploegen uiteindelijk genoegen moesten nemen met een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen