FC Groningen moeizaam langs benadeeld Willem II

28 september 2014, 17:03   Bijgewerkt: 28 september 2014, 17:28

FC Groningen heeft in de eigen Euroborg de punten erg moeizaam thuis gehouden. In een slordige wedstrijd waarin Willem II minimaal één penalty had moeten krijgen was de enige goal, een strafschop van Michael de Leeuw, genoeg voor de winst: 1-0.

Toen het rustsignaal klonk in de Euroborg en de Tricolores met één doelpunt achterstonden tegen een redelijk FC Groningen, viel Willem II niet eens zoveel te verwijten. Het spel was niet sterk, maar achterin stond de organisatie vrij goed. De equipe van coach Jurgen Streppel, die zich behoorlijk opwond over de arbitrage, had namelijk ook minimaal één strafschop moeten krijgen in de eerste helft. Een handsbal van Johan Kappelhof werd niet gezien door scheidsrechter Bas Nijhuis en daarna kwam Eric Botteghin wel erg lomp inlopen in een duel met vleugelspeler Ben Sahar, wat een twijfelgevalletje opleverde. 

In het tweede deel van de wedstrijd werd Willem II sterker. Of beter gezegd, doordat FC Groningen niet doordrukte om het te beslissen, zagen de bezoekers hun kans met nog genoeg resterende tijd op de klok. De thuisploeg werd slordig en dan is het wachten op die ene mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. En die kwam er. Stijn Wuytens mocht zomaar doorlopen met de bal aan de voet, maar mikte 'm nét voorlangs. FC Groningen hield in de slotfase moeizaam stand en loopt nu met drie punten verschil weg van Willem II op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen