Streppel baalt: "Er had meer ingezeten vandaag"

28 september 2014, 23:46

Willem II-trainer Jurgen Streppel verloor zondag met 1-0 van FC Groningen, maar vond dat zijn ploeg meer verdiende. "Ik zit hier met een vervelend gevoel. Ik denk dat we onszelf tekort hebben gedaan door niet minimaal met een punt hier vandaan te komen. Ik denk dat dat namelijk wel verdiend was geweest."

Willem II begon nog matig aan de wedstrijd, meende Streppel. "In de eerste helft vond ik beide ploegen gezapig. Het duurde lang voordat de bal veroverd werd. Dat kwam ook omdat het positiespel van Groningen van achteruit goed verzorgd is. We gaven niet veel weg, maar kregen geen druk op de bal. De eerste helft leek naar de rust te kabbelen, maar toen  kwam de terechte penalty voor Groningen en de 1-0. We hadden vervolgens tweemaal een kans kunnen krijgen uit een strafschop."

Na de rust slaagde de ploeg van Streppel er niet in zijn kansen te benutten. "In de tweede helft wilden we het positiespel verbeteren en meer kansen creëren. Dat laatste gebeurde twee à drie keer, met name door Cabral en Wuytens. Er had meer ingezeten vandaag. En het begint met honderd procent arbeid leveren bij balverlies."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen