Locadia: "Wil om te winnen leek te ontbreken bij PSV"

Ger
28 september 2014, 20:31

Jürgen Locadia kreeg in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen opnieuw een kans in de basis bij PSV. De spits wist evenals in het bekerduel met FC Utrecht weer niet te scoren. Tot overmaat van ramp gingen de Eindhovenaren in Friesland ook nog eens met 1-0 onderuit.

"Dit hebben we volledig aan onszelf te danken. Ons baltempo lag veel te laag", zegt Locadia tegenover FCUpdate.nl. "Het leek wel of de wil om te winnen vandaag ontbrak. Ik weet niet hoe dat mogelijk is, maar we zullen het uiteraard goed moeten bespreken." De geboren Emmenaar werd door trainer Phillip Cocu opgesteld als vervanger van de geblesseerde Luuk de Jong. "Maar ook ik heb geen rol van betekenis kunnen spelen. Geen treffers en geen punten, dat is pijnlijk."

Locadia beseft dat hij Cocu dan ook allerminst aan het twijfelen heeft kunnen brengen wat betreft de invulling van de spitspositie. "Ik had graag mijn visitekaartje afgegeven, maar dat is niet gelukt. Ik weet uiteraard dat Luuk afgelopen zomer als grote versterking is gehaald, dus in de spits was ik vanaf de start van het seizoen niet de eerste keus. Dat zal na vandaag natuurlijk niet anders zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen