RKC laatste na afgang: "Niemand heeft recht van spreken"

29 september 2014, 09:40

Voor RKC Waalwijk verloopt het seizoen 2014/2015 dramatisch. Niet alleen financieel zit de club aan de grond, ook sportief is een dieptepunt bereikt. Zondag werd in eigen stadion met 0-4 verloren van Achilles '29. Door die pijnlijke nederlaag tegen de semi-amateurs staat het gedegradeerde RKC allerlaatste in de Jupiler League.

De laatste plaats in de Jupiler League is met name onthutsend omdat RKC Waalwijk vijf maanden geleden nog in de Eredivisie speelde. Dat weet ook spits Sandro Calabro. "Dit is de zoveelste klap", zei de routinier na de afgang tegen Achilles '29 in gesprek met Omroep Brabant. "Niemand heeft recht van spreken nu. Iedereen is stil. Misschien is de moed nu een beetje weg aan het zakken."

Na afloop van de wedstrijd was het even onrustig bij het stadion, tientallen RKC-fans kwamen verhaal halen. Coach Martin Koopman, afgelopen zomer aangesteld als opvolger van Erwin Koeman, stond de teleurgestelde supporters te woord. "Ze waren met name niet tevreden over de strijdlust die we hebben laten zien. Dat lijkt ook zo, maar bij ons is het een mentale kwestie. Iedereen wil wel, maar ze laten het gewoon gebeuren", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen