"Dat opgepompte gedoe, dat is Louis zijn wereld toch niet?"

29 september 2014, 10:00

Willem van Hanegem heeft twijfels over het huwelijk tussen Louis van Gaal en Manchester United. Het vakmanschap van de Nederlandse trainer staat volgens de oud-middenvelder niet ter discussie, maar hij vindt Van Gaal niet passen bij de wat poenerig geworden Engelse club. Dat stelt hij in zijn column in het AD.

"Louis heeft spelers in het veld staan die misschien 500.000 euro per week verdienen. En als die het niet goed doen, mag hij er vast een paar bestellen die 600.000 euro per week verdienen. Louis won zaterdag gelukkig voor hem van West Ham United. Heel fijn voor Louis. Maar ik ken hem als trainer in Nederland, als bondscoach die met Martins Indi, Janmaat en De Vrij aan de slag ging. Hij had daar een heel verhaal bij, bij dat ontwikkelen van een team. We werden derde op het WK. Geweldig. Laten we het vakmanschap noemen. Maar waar is hij nu in terechtgekomen? Dat opgepompte gedoe bij Manchester United, dat is zijn wereld toch niet? Daar kan hij toch niet blij van worden? Dat hij met mazzel van West Ham United wint met die dure ploeg van hem?", stelt hij.

Van Gaal investeerde deze zomer een slordige 250 miljoen euro in de selectie van Manchester United. In de Engelse Premier League staat de ploeg na zes wedstrijden op de zevende positie, met acht punten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen