"Weet echt niet waarom ik niet hetzelfde breng als bij Chelsea"

29 september 2014, 14:06

Eden Hazard is als nummer tien van Chelsea uitgegroeid tot één van de beste spelers van de Engelse Premier League. Hij zou om die reden ook de onbetwiste vedette van de nationale ploeg van België kunnen of moeten zijn, maar in het shirt van de Rode Duivels weet de spelmaker zelden te excelleren.

Hazard erkent dat, maar kan niet aangeven waarom hij bij Chelsea beter voetbalt dan in de nationale ploeg. "Ik weet echt niet waarom ik niet hetzelfde kan brengen bij de nationale ploeg als bij Chelsea. Ik probeer daar een antwoord op te vinden, maar heb dat tot nu toe niet gevonden. Ik moet gewoon proberen elke wedstrijd het beste van mezelf te geven", zegt Hazard, die ook een vrij kleurloos WK speelde, in Het Nieuwsblad.

Met de Belgische ploeg staat Hazard mede dankzij het WK in het middelpunt van de belangstelling. De hele wereld vreest de Duivels. "Dat is sinds enkele jaren het geval omdat we grote spelers in de ploeg hebben. We zijn tot in de kwartfinale van het WK geraakt, iets wat tot niet alle dagen gebeurt. Individueel hebben we een heel sterke ploeg. We moeten proberen nog beter te worden, dan kunnen we als ploeg mooie dingen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen