Man City onder druk in CL: "We kunnen winnen van Roma"

29 september 2014, 15:35

In Engeland pakt Manchester City de laatste jaren regelmatig hoofdprijzen mee, maar buiten de grenzen wil het nog niet lukken. In de Champions League wist de ploeg de voorgaande seizoenen niet aan de verwachtingen te voldoen en ook dit jaar begon de ploeg met een nederlaag, uit bij Bayern München (1-0).

Door die nederlaag in München, opgeteld bij de mindere Champions League-resultaten van de afgelopen jaren, is de druk om te presteren in de tweede groepswedstrijd groot. Gemakkelijk zal dat echter niet worden, want Man City treft het uitstekend draaiende AS Roma. Coach Manuel Pellegrini van City is echter positief. "Druk is normaal, dat hoort erbij. Bovendien denk ik dat we vorig seizoen onder grotere druk stonden, toen hadden we op de eerste speeldag thuis verloren van Bayern. Nu verloren we uit, enigszins ongelukkig, met 1-0."

Pellegrini hoopt dat zijn ploeg iets moois kan laten zien tegen Roma. "Als we doen wat we de laatste tijd in de competitie doen, zal ik heel tevreden zijn. Dan kunnen we namelijk winnen van deze sterke tegenstander."

AS Roma opende de CL-groepsfase met een flitsende 5-1 overwinning op CSKA Moskou.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen