Blanc: "Barcelona één van mijn favoriete clubs"

29 september 2014, 17:58

In de Champions League-poule van Ajax, dat zelf op visite gaat bij APOEL Nicosia, staat dinsdag een fraai affiche op het programma. Paris Saint Germain en FC Barcelona kruisen in Frankrijk de degens. Laurent Blanc, coach van de Ligue 1-kampioen, is liefhebber van de Catalaanse opponent.

"FC Barcelona is altijd één van mijn favoriete clubs geweest, vooral vanwege haar filosofie", zegt Blanc op de UEFA-website. "De één houdt ervan, de ander niet. Ikzelf behoor tot de eerste groep. Zoals bekend zijn ze de afgelopen tien jaar enorm succesvol geweest met het winnen van tal van prijzen, maar wat nog belangrijker is, is dat zij attractief voetbal hebben gespeeld en veel doelpunten hebben gemaakt."

"Het is mijn doel om FC Barcelona te verslaan. Ik denk ook dat we daar de kwaliteiten voor hebben", aldus Blanc, die het wel zonder sterkhouder Zlatan Ibrahimovic moet stellen. De Zweedse aanvaller heeft last van een hielblessure. "Het zal moeilijk worden zonder hem, dat is het altijd, maar het is niet anders en bovendien hebben we meer getalenteerde aanvallers. We moeten zijn afwezigheid compenseren met een geweldige teamprestatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen