APOEL-coach: "Moeten in elk geval thuis punten pakken"

30 september 2014, 00:43

Met FC Barcelona, Paris Saint Germain en Ajax trof APOEL Nicosia het niet bij de loting voor de groepsfase van de Champions League. Giorgos Donis, trainer van de Cypriotische formatie, weet dat er in elk geval in de thuiswedstrijden goed gepresteerd moet worden om kans te houden op een verrassing.

"We weten al vanaf de eerste dag dat onze kansen in deze groep gering zijn. Maar om onze quoteringen te vergroten, moeten we in elk geval thuis wat punten pakken", zegt Donis op de UEFA-website. Om te beginnen dinsdag, als Ajax op visite komt in Nicosia. "Een heel grote club, zij zijn de favoriet. Ze hebben dezelfde filosofie als wij. Ze willen aanvallend spelen en daar moeten wij mee om zien te gaan."

APOEL Nicosia opende twee weken geleden met een 1-0 nederlaag bij FC Barcelona. Donis: "Deze wedstrijd vraagt meer dan die tegen Barcelona. Toen speelden we altijd achter de bal. Morgen (dinsdag, red.) willen wij het leder niet weggeven. Voor wedstrijden als deze hoef ik mijn spelers in elk geval niet te motiveren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen