Danso staat te popelen bij Dordrecht: "Zin om te knallen"

30 september 2014, 07:30   Bijgewerkt: 29 september 2014, 23:24

Erixon Danso scoorde afgelopen seizoen dertien keer voor FC Dordrecht. Toch werd hij in mei weggestuurd, omdat hij een ongeïnspireerde indruk zou maken. Inmiddels is de 25-jarige aanvaller terug aan de Krommedijk. Hij werd vorige week transfervrij vastgelegd als vervanger van de geblesseerde Giovanni Korte.

FC Dordrecht meldde vorige week al dat er met een 'schone lei' wordt begonnen en Danso sluit zich daarbij aan. "Ik ben hongerig, wil graag spelen. Mij weer focussen op het voetbal", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "De spelers zijn ook blij met mijn terugkeer. Ik hoop snel weer deel uit te maken van het team. Ik zit goed in mijn vel, heb zin om te knallen."

Danso wil niet te veel zeggen over de breuk met FC Dordrecht van eerder dit jaar. "Het is niet zo dat ik er geen zin in had, dat is verkeerd overgekomen. Ik heb er altijd zin in gehad. We hebben alles uitgesproken, het was miscommunicatie", besluit hij. Danso maakte maandag bij de beloften zijn rentree in het Dordrecht-shirt. Hij scoorde meteen, desondanks werd er met 2-1 verloren van ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen