Ludogorets wil stunten tegen Real: "Gaan tot het uiterste"

30 september 2014, 15:28

Het Bulgaarse Ludogorets maakt vanavond (dinsdag) haar thuisdebuut in de groepsfase van de Champions League. De club van de Nederlander Virgil Misidjan (ex-Willem II) treedt aan tegen Real Madrid, de club die vorig jaar de CL-titel wist te grijpen. De Bulgaren hopen op een stunt van formaat.

"Het zal niet makkelijk worden", zegt de Spaanse vleugelspits Dani Abalo volgens het ANP. "Maar voor onze club is het een gedenkwaardig duel. Dus we zullen sowieso tot het uiterste gaan voor een positief resultaat", verzekert de oud-speler van Celta de Vigo.

De ontmoeting met Real zal niet in het eigen stadion in Razgrad worden gespeeld, omdat de thuishaven van Ludogorets niet aan de eisen voldoet. De ploeg wijkt uit naar het nationale stadion Vasil Levski in Sofia. Afgelopen weekend ging de Bulgaarse club in competitieverband onderuit bij Levski (3-2). "Maar deze ontnuchterende waarschuwing kwam precies op tijd. Het zal ons helpen in de wedstrijd tegen Real Madrid", sprak trainer Georgi Dermendzjiev van afloop van dat duel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen