Groep F: PSG klopt Barcelona in doelpuntrijk duel

Ger
1 oktober 2014, 00:19

Paris Saint Germain heeft in de Champions League-groep van Ajax de leiding overgenomen van FC Barcelona. Zonder de geblesseerde sterspeler Zlatan Ibrahimovic was de Franse thuisploeg met 3-2 te sterk voor de Catalaanse grootmacht.

Met vijf doelpunten stelde de confrontatie tussen de twee miljoenenformaties niet teleur. PSG zorgde in de tiende minuut voor de eerste treffer. David Luiz verschalkte Marc-André ter Stegen met een laag schot. Een minuut later kwam Barcelona al op gelijke hoogte. Na een prachtige combinatie met Andrés Iniesta scoorde Lionel Messi. Door een doelpunt van Marco Verratti mocht PSG echter bij het rustsignaal alsnog met een voorsprong de kleedkamers opzoeken.

Op aangeven van oud-Ajacied Gregory van der Wiel tekende Blaise Matuidi al vroeg in de tweede helft voor de 3-1. Neymar deed al snel weer iets terug, maar verder kwam Barcelona niet. Door de zege staat PSG nu op vier punten, terwijl de Spanjaarden op drie blijven steken. In de andere poulewedstrijd hielden APOEL Nicosia en Ajax elkaar in balans (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen