Groep H: FC Porto pakt punt door late treffers

Ger
30 september 2014, 23:18

FC Porto heeft op de valreep een nederlaag voorkomen in de uitwedstrijd tegen Shaktar Donetsk in de Champions League. Door twee late treffers van invaller Jackson Martinez werd het 2-2.

FC Porto had de openingswedstrijd tegen BATE Borisov nog met 6-0 gewonnen, maar tegen Shaktar bleven doelpunten lang uit. De ploeg van basisspeler Bruno Martins Indi kreeg vanaf de penaltystip een uitgelezen kans op de 0-1, maar Yacine Brahami faalde. Die misser leek Porto na rust zwaar op te breken. De thuisclub kwam door Olexandr Kucher op voorsprong en Luiz Adriano leek Shaktar vijf minuten voor tijd in veilige haven te loodsen. Martinez besliste echter anders. In de 89ste minuut zorgde de supersub vanaf elf meter voor de 2-1 en in blessuretijd scoorde hij ook nog eens de 2-2.

BATE Borisov verzekerde zich tegen Athletic de Bilbao van de eerste punten. Het thuisduel eindigde in 2-1. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. Dzianis Paliakou volleerde een doorgekopte bal langs Gorka Iraizoz en Aleksandr Karnitskiy scoorde met een van richting veranderd schot. Namens de Spanjaarden deed Artiz Aduriz nog iets terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen