Barça ten onder in Parijs: "PSG is titelkandidaat in CL"

1 oktober 2014, 09:18   Bijgewerkt: 1 oktober 2014, 09:28

Paris Saint Germain jaagde FC Barcelona dinsdagavond de stuipen op het lijf. De Catalanen gingen met 3-2 ten onder in Parijs en zagen de Franse kampioen passeren op de ranglijst in de groep waarin ook Ajax en APOEL Nicosia zich bevinden. Luis Enrique, de coach van Barça, vindt PSG van hetzelfde niveau als zijn ploeg. Hij denkt dat de equipe van trainer Laurent Blanc hoge ogen kan gooien in de Champions League.

"We werden geconfronteerd met een team dat van hetzelfde niveau is als wij", sprak Luis Enrique na afloop. "Zij waren bestand tegen de druk", zei hij over de tegenstander. "Het was een zeer interessante wedstrijd. We waren op zoek naar de gelijkmaker, maar konden deze net niet forceren. Ik zeg niet dat het verlies onverdiend is, maar er zat zeker een gelijkspel in."

Barça maakte veel defensieve fouten en dat kostte ze de kop: "Dat kunnen we ons niet veroorloven tegen tegenstanders van dit kaliber. PSG heeft me niet verrast: ik weet wat hun kwaliteiten zijn. Ze zijn titelkandidaat in de Champions League."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen