Larsson sluit aan bij sc Heerenveen: "Rustig optrainen"

1 oktober 2014, 10:04

Sam Larsson is voldoende hersteld van zijn scheenbeenblessure, om de groepstraining te hervatten bij sc Heerenveen. De Zweedse aanvaller trainde dinsdag weer voor het eerst volledig mee met de Friezen. Joey van den Berg kampt met hamstringklachten, maar lijkt zaterdag tegen Willem II gewoon te kunnen spelen.

Trainer Dwight Lodewegs verwelkomde Larsson dinsdag dus weer op het trainingsveld. "Hij is nog niet pijnvrij, maar kan met de pijn omgaan", legt fysiotherapeut Erik ten Voorde uit op de officiële website van Heerenveen. "We gaan Sam rustig optrainen." Het is nog niet duidelijk of de Zweed zaterdag inzetbaar zal zijn in Tilburg.

Van den Berg heeft wat lichte hamstringklachten, maar de wedstrijd tegen Willem II komt niet in gevaar. "Niets om ons zorgen over te maken, dat zie je wel vaker na een zware wedstrijd", doelt Ten Voorde op de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen PSV. "We gaan hem waar mogelijk belasten en hier en daar waar het moet ontlasten. Ik verwacht dat Joey zaterdag gewoon kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen