"Half oktober duidelijkheid, anders de stekker eruit"

1 oktober 2014, 11:25

Het is alweer even stil rond de overname van ADO Den Haag. De Hagenaars wachten nog altijd op de betaling van de Chinees Wang Hui, die de nieuwe clubeigenaar moet worden. Mark van der Kallen, grootaandeelhouder van ADO, heeft vorige week een teken van leven gekregen van de Chinees en stelt hem een ultimatum.

"Ik heb met hem gemaild en iemand anders heeft namens ons telefooncontact met hem gehad", geeft Van der Kallen aan tegenover VI. "Volgens Wang heeft hij inmiddels een deel van de benodigde goedkeuring binnen van de Chinese overheid, maar daar liggen de instanties de komende twee weken stil vanwege vakantie. Hebben we gecheckt, dat klopt."

Van der Kallen voert de druk wel wat op. "Wang beweert dat het allemaal goed komt en wij hopen dat het inderdaad zo is. Half oktober moet er duidelijkheid zijn, zo niet dan trekken we de stekker eruit", waarschuwt hij.

De grootaandeelhouder van ADO is overigens niet onder de indruk van een artikel in De Telegraaf, dat op een vermeend rookgordijn rondom Wang Hui stuitte. "Het was een rammelend verhaal, maar dat komt vaker voor bij De Telegraaf. Wij raken er niet van in de war."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen