Cocu heeft er zin in: "Alles eruit halen tegen Dinamo"

1 oktober 2014, 17:57   Bijgewerkt: 1 oktober 2014, 23:49

Trainer Phillip Cocu van PSV kijkt uit naar de ontmoeting met Dinamo Moskou in de groepsfase van de Europa League. Hij is benieuwd hoe zijn ploeg donderdag voor de dag zal komen. "Het is een belangrijke wedstrijd voor ons, omdat het een goede en mooie tegenstander is", aldus Cocu op de website van de Eindhovenaren.

"We kijken ernaar uit om deze wedstrijd te spelen en om te kijken hoe we ons kunnen meten met een ploeg als Dinamo. We hebben enkele wedstrijden van Dinamo bekeken. Je moet je altijd goed voorbereiden op een Europese wedstrijd en dat hebben we gedaan. Het is een elftal met behoorlijk wat kwaliteiten, met een aantal spelers dat ook in de Nederlandse competitie heeft gespeeld. Ook bij onze club, dus die kennen we goed."

"Het team is fysiek sterk en beschikt over veel spelers die het verschil kunnen maken. Een mooie tegenstander voor ons om alles eruit te halen. We hebben de ambitie en doelstelling om door te komen en daar gaan we donderdag voor strijden."

Dinamo Moskou won de eerste groepswedstrijd met 2-1 van het Griekse Panathinaikos. PSV was in Eindhoven met 1-0 te sterk voor Estoril uit Portugal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen