Sneijder moet Arsenal pijn doen; Afellay tegen Malmö

1 oktober 2014, 20:24   Bijgewerkt: 2 oktober 2014, 08:16

Wesley Sneijder staat woensdag aan de aftrap namens Galatasaray, dat het in de Champions League opneemt tegen Arsenal. De 31-jarige middenvelder draagt de aanvoerdersband bij de Turken. Hij speelt in het Emirates Stadium in Londen kort achter de spitsen Burak Yilmaz en Goran Pandev.

Arsenal is gebrand op een zege nadat het elftal van Arsene Wenger de openingswedstrijd in de groepfase van de Champions League verloor op bezoek bij Borussia Dortmund: 2-0. Galatasaray begon met een moeizaam gelijkspel tegen Anderlecht: 1-1.

Bij Anderlecht moet Bram Nuytinck de aanval van Borussia Dortmund zien af te stoppen. De verdediger van de Brusselaars heeft een basisplaats bij de kampioen van België.

Ibrahim Afellay mag eveneens starten bij Olympiakos, dat op bezoek gaat bij het Zweedse Malmö FF. Mede dankzij een doelpunt en een assist van de Nederlander won de kampioen van Griekenland de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League, tegen Atlético Madrid met 3-2.

Virgil Misidjan is reserve bij Ludogorets, dat titelverdediger Real Madrid ontvangt. Bij de Koninklijke zitten Toni Kroos en James Rodriguez, net als spits Karim Benzema, op de bank. Ook Ola John moet bij Benfica, dat het in Duitsland opneemt tegen Bayer Leverkusen, de reservebank warmhouden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen