Douglas kijkt uit naar treffen met PSV: "Speciaal"

2 oktober 2014, 08:35

PSV neemt het vanavond (donderdag) in de groepsfase van de Europa League op tegen Dinamo Moskou. In de gelederen van de Moskovieten vindt men in de personen van Alexander Büttner, Balazs Dzsudzsak, Stanislav Manolev en Fedor Smolov een aantal bekenden van de Eredivisie terug. In de centrale defensie van Dinamo staat Douglas geposteerd. De tot Nederlander genaturaliseerde Braziliaan stond jarenlang bij FC Twente onder contract.

"Ik kijk uit naar de wedstrijd tegen PSV", zegt Douglas in De Telegraaf over de confrontatie met PSV, de club waar hij vaak met Twente tegen speelde. "Voor mij is het speciaal om tegen een club te spelen die ik zo goed ken, maar het verandert niets aan mijn wedstrijdvoorbereiding. Voor elke wedstrijd bereid ik me op dezelfde manier voor", aldus de verdediger.

Bij Dinamo staat er een vraagteken achter de naam van Alexander Büttner. De Nederlandse linksachter kampt met een hoofdblessure, die hij in het competitietreffen met Kuban Krasnodar opliep. Zomeraanwinst Mathieu Valbuena lijkt wel te gaan spelen. De Fransman stond een tijdje buitenspel wegens een blindedarmoperatie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen