Clasie: "Ik volg de Belgische competitie nauwelijks"

2 oktober 2014, 09:08

Wisselvalligheid is dit seizoen troef bij Feyenoord, dat uitermate teleurstellend begonnen is aan het nieuwe seizoen. Een 0-4 uitoverwinning liet het optimisme enigszins terugkeren, maar in de Europa League staat er een vanavond een mooie test op het programma: de thuiswedstrijd tegen Standard Luik. Jordy Clasie hoopt dat Feyenoord kan excelleren tegen de Rouches, maar is niet goed op de hoogte van het Belgische voetbal.

De aanvoerder van Feyenoord steekt niet onder stoelen of banken dat hij weinig weet van het voetbal in het land van onze zuiderburen. "Ik heb me er niet persoonlijk in verdiept. Ik volg de Belgische competitie ook nauwelijks. De Duitse, Engelse, Spaanse en Italiaanse competities volg ik wel", geeft Clasie aan in De Telegraaf. "Maar geen zorgen, we kennen bij de aftrap hun sterke en zwakke punten. Je analyseert een tegenstander altijd."

Clasie wilde koste wat het kost Europa in met Feyenoord en is blij dat dit gelukt is. "In een later stadium kreeg ik extra vakantie, toen Feyenoord even niet hoefde te spelen. De trainer vond dat ik vakantie nodig had. Het was heerlijk om toen even bij mijn gezin te zijn en het voetbal opzij te zetten", stelt de Feyenoord-aanvoerder over zijn periode van rust. "Alleen kort na mijn terugkeer werden mijn spieren pijnlijker en kreeg ik last van mijn hamstrings. Nu ben ik er weer helemaal voor mijn club", verzekert hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen