Wijnaldum wil betere communicatie: "Geen elf eilandjes"

2 oktober 2014, 09:15

Georginio Wijnaldum hoopt dat PSV lering trekt uit de competitiewedstrijd van PSV tegen sc Heerenveen van afgelopen zondag. In Friesland werd er met 1-0 verloren, op een manier die allesbehalve om over naar huis te schrijven was. De aanvoerder van de Eindhovense club legt de vinger op de zere plek, in aanloop naar het Europa League-duel met Dinamo Moskou van vanavond (17.00 uur).

"We hebben de wedstrijd geanalyseerd. Uiteindelijk hebben we gezien dat de communicatie beter moet", stelt Wijnaldum in gesprek met de NOS. "We moeten feller zijn. Dat moeten we leren en wel heel snel, maar daar zijn we mee bezig", aldus de PSV-captain. De Eindhovenaren organiseerden woensdag een praatsessie.

Wijnaldum hoopt dat de spelers van PSV op het gebied van communicatie nog veel progressie zullen boeken. "Iedereen moet met elkaar bezig zijn. Het vertrouwen naar elkaar moet groter worden. Dat heeft meer te maken met de opdrachten. Dat jij jouw opdracht kan doen en dat je niet hoeft te kijken of de ander achter jou ook zijn opdracht doet. Dat je dus geen elf eilandjes hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen