Bruma vindt PSV niet alleen maar een counterploeg

2 oktober 2014, 09:39

Voor de verandering is PSV donderdagavond een keer de underdog, in het Europa League-duel met Dinamo Moskou, de nummer drie van de Russische competitie. Verdediger Jeffrey Bruma beseft dat de Eindhovenaren hun borst nat kunnen maken. "De eerste wedstrijd wonnen ze van Panathinaikos. Ze zijn goed begonnen, net als wij. Dus ik verwacht een goede wedstrijd."

Bruma denkt dat PSV niet veelvuldig het balbezit zal hebben in Moskou. "Nou ja, ze spelen thuis. Ze gaan zeker niet ons het spel laten maken. Ik denk dat zij willen voetballen, maar dat willen wij ook. Ook al spelen we uit", geeft de verdediger aan tegen de NOS. PSV is niet alleen maar een counterploeg, benadrukt hij: "PSV is niet alleen omschakeling. We zijn er wel effectief in, want daar hebben we de spelers voor."

"Achterin staan we er vaak", vervolgt Bruma. "Het middenveld is als een blok, als het moet compact en dan voorin hebben we snelle spelers om te counteren. Wij hebben de luxe over snelle jongens te beschikken. Maar we kunnen ook vanuit het normale spel goals maken, dat hebben we ook al bewezen", vindt hij. De nul houden zou voor het gevoel heel lekker zijn, besluit Bruma: "Dat zou zeker mooi zijn ja. Zoals we al zeiden, het is een goed team. Wij ook, maar het is zeker belangrijk om de 'nul' te houden en daar gaan we zeker alles aan doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen