Ronaldo: "Belangrijk, aangezien Liverpool verloren heeft"

2 oktober 2014, 10:29

Real Madrid was woensdagavond te gast bij het Bulgaarse Ludogorets, dat haar thuisdebuut beleefde in de Champions League. Het was David tegen Goliath, maar dat was niet terug te zien op het veld. Ludogorets nam zelf brutaal de leiding tegen de CL-winnaar van vorig seizoen. Uiteindelijk stelde De Koninklijke orde op zaken. Het won met 1-2 in Bulgarije.

Cristiano Ronaldo miste eerst een strafschop, maar wist even later wel te scoren vanaf elf meter. Hij heeft respect voor het optreden van Ludogorets. "Ze hebben een goed team en kregen veel energie door de steun van hun fans. Het is echt belangrijk dat we hier gewonnen hebben, het was een lastige uitdaging. Grote ploegen moeten antwoorden vinden in dat soort wedstrijden en we hebben laten zien dat wij zo'n grote club zijn."

"Maar er is geen enkel perfect team in de wereld", vervolgt Ronaldo. "Je moet altijd gefocust blijven, vooral in de Champions League. Ik denk wel dat we verdiend gewonnen hebben. We hebben veel kansen gecreëerd en dat was niet het geval bij Ludogorets. Aangezien Liverpool (1-0 van FC Basel, red.) verloren heeft, kan dit wel eens een belangrijke avond zijn."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen