Discussie bij Liverpool: "Simpelweg niet goed genoeg"

2 oktober 2014, 13:29   Bijgewerkt: 1 december 2014, 23:51

Het houdt de laatste tijd niet over, bij Liverpool. The Reds presteren zeer matig in de Premier League, waar ze op een teleurstellende veertiende plaats staan. In de Champions League kroop de ploeg uit de stad van The Beatles in het eerste duel nog door het oog van de naald tegen Ludogorets (2-1), maar in de uitwedstrijd tegen FC Basel (1-0) kwam de formatie van manager Brendan Rodgers er niet aan te pas. De zorgen nemen met rasse schreden toe op Anfield Road.

Steven Gerrard, de kapitein op het schip van Liverpool, beticht zijn teamgenoten van een gebrek aan mentale weerbaarheid. Volgens het clubicoon laat de wil om te winnen bij een aantal spelers te wensen over. "Zij wilden liever winnen dan wij en dat is zeer teleurstellend", sprak Gerrard na afloop van de dreun op Zwitserse bodem tegen Sky Sports. "We verdienden helemaal niets. We speelden veel te soft en kregen weer een doelpunt tegen uit een spelhervatting. Het is simpelweg niet goed genoeg", bromt de aanvoerder.

Een aantal spelers van Liverpool vertikte het zelfs om de meegereisde fans te bedanken, na afloop van de verliespartij in Zwitserland. Rodgers kwam naar deze spelers toe, met de mededeling dat ze zich snel naar het uitvak moesten begeven. De manager is zelf ook gefrustreerd. "We bespreken en analyseren dingen, maar we moeten het op het veld laten zien. We verdedigen niet goed genoeg, vooral bij spelhervattingen. Balotelli werkt wel hard, maar we verwachten meer van hem. Hij wordt beoordeeld op het creëren van kansen en het maken van doelpunten, maar dat lukt op dit moment niet."

Komende zaterdag krijgt Liverpool de kans om zich te revancheren. Dan ontvangt het West Bromwich Albion op Anfield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen