Hodgson luistert naar Rodgers en roept Sturridge niet op

2 oktober 2014, 14:24

Bondscoach Roy Hodgson heeft donderdag zijn selectie prijsgegeven voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino en Estland. De revaliderende Daniel Sturridge ontbreekt in de selectie. Twee namen die opvallen zijn die van Nathaniel Clyne (Southampton) en Jonjo Shelvey (Swansea City).

Liverpool-manager Brendan Rodgers gaf aan dat hij niet wilde dat Sturridge opgeroepen zou worden voor de Engelse selectie, ook al zou hij zaterdag in staat zijn om te spelen tegen West Bromwich Albion. "Hij zal niet fit genoeg zijn voor Engeland, ook als hij zaterdag kan spelen", sprak Rodgers over zijn aanvaller, die al een tijdje kampt met hamstringproblemen.

Clyne debuteert in de selectie van Engeland. De 23-jarige verdediger van het Southampton van Ronald Koeman maakte tot dusver veel indruk in het huidige seizoen. Shelvey werd al wel eens eerder opgeroepen voor de Engelse ploeg, waar de middenvelder van Swansea City in 2012 debuteerde.

De volledige selectie van Engeland

Doel: Fraser Forster (Southampton), Ben Foster (West Bromwich Albion), Joe Hart (Manchester City)

Verdediging: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), John Stones (Everton)

Middenveld: Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham Hotspur), Jack Wilshere (Arsenal)

Aanval: Rickie Lambert (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United) en Danny Welbeck (Arsenal).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen