Knappe Europese zege voor Club: "Volwassen gespeeld"

3 oktober 2014, 08:57

Club Brugge boekte donderdag een fraaie overwinning in de Europa League. In Finland wonnen de Belgen met 0-3 van HJK Helsinki, tot tevredenheid van coach Michel Preud'homme.

"We hebben een volwassen wedstrijd gespeeld. Op sommige momenten hadden we het wel moeilijk met het veld, maar onze organisatie was goed", concludeert de oud-coach van FC Twente bij Sporza. Door de zege staat Club op vier punten, het deelde op de eerste speeldag de punten met Torino. De andere ploeg in deze groep is FC Kopenhagen. "Als wij zes op zes halen tegen Helsinki en thuis kunnen winnen van Kopenhagen staan we er goed voor om de volgende ronde te halen. Maar dat moeten we eerst nog doen natuurlijk."

Ook Tom de Sutter is content. "Ik denk dat we heel tevreden mogen zijn. Het gebeurt niet vaak dat je in een Europese wedstrijd met 0-3 wint. We stonden goed en de aanpassing aan het kunstgrasveld verliep ook beter dan verwacht." De Sutter maakte als invaller de belangrijke 0-2. "Mijn goal deed deugd, maar het belangrijkste is dat we Europees overwinteren. Dat wil iedereen en gaan we samen proberen te realiseren. Als we 0-3 winnen in Helsinki, moeten we deze ploeg thuis ook verslaan en tegen Kopenhagen moeten we mikken op vier op zes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen