Bosz: "Spel is hetzelfde, kansen gaan er nu wel in"

3 oktober 2014, 10:29

Vitesse sluipt langzaam omhoog in de Eredivisie. Uit de laatste drie wedstrijden verzamelde de ploeg zeven punten, waardoor het na een dramatische start van het seizoen inmiddels weer in de middenmoot staat. Toch ziet coach Peter Bosz niet heel veel verschil ten opzichte van de eerste weken van deze jaargang.

"Het gaat met de punten nu de goede kant op, het spel is hetzelfde. De kansen gaan er nu wel in", luidt zijn heldere analyse op de website van Vitesse. Zijn ploeg speelt vanavond (vrijdag) thuis tegen ADO Den Haag en komt bij winst weer in het linkerrijtje. Bosz hoopt vanzelfsprekend dat dat lukt. "Er moet eerst nog wel gewonnen worden. We moeten tegen ADO Den Haag, net als vorige week, weer een topprestatie leveren."

Tegen ADO treedt Vitesse aan zonder de geblesseerden Davy Pröpper, Guram Kashia en Zakaria Labyad. "Het gaat de goede kant op, maar nog niet goed genoeg. Ik kan ze niet opnemen in de selectie", zegt Bosz, die zich daar niet al te druk over maakt. "We hebben vorige week laten zien dat we het ook zonder deze drie kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen