Heracles houdt hoop: "We hebben vertrouwen in herstel"

3 oktober 2014, 11:14

De puntenteller van Heracles Almelo staat na zeven speelronden nog altijd op de hatelijke nul. De rode lantaarndrager van de Eredivisie incasseert nederlaag na nederlaag, maar blijft hopen op een wederopstanding. "Mijn supportershart bloedt, maar we blijven rustig en hebben vertrouwen in herstel", aldus voorzitter Jan Smit.

Een nieuwe verliespartij zou betekenen dat de Heracles een negatief eredivisierecord evenaren, met een start met acht nederlagen. Na de eerste vier verloren wedstrijden werd coach Jan de Jong op straat gezet. Zijn assistent John Stegeman nam het roer over en maakt het seizoen als hoofdcoach af. Smit denkt dat de dramatische prestaties niet aan de selectie liggen. "Het is ook pech. In Zwolle hebben veel clubs verloren en staan wij 10 minuten voor tijd nog 2-2. Dan valt er een rode kaart en verliezen we met 4-2. Thuis tegen SC Cambuur verloren we in de laatste minuut. Het is de Wet van Murphy", bromt de preses van Heracles tegenover De Telegraaf.

De Ameloërs houden hoop op beterschap. "We zien een positieve ontwikkeling, maar door alle nederlagen hebben de spelers weinig vertrouwen", stelt Smit. "Dat komt terug als we weer gaan winnen. Tegen NAC moet het gebeuren, al zeiden we dat van de wedstrijden tegen Cambuur en Excelsior ook."

Komend weekend speelt Heracles de thuiswedstrijd tegen NAC Breda.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen