Van Gaal moet keuzes maken in verdediging United

3 oktober 2014, 12:06

Louis van Gaal stelde in zes wedstrijden maar liefst twaalf verschillende verdedigers op bij Manchester United. De manager kampt met grote defensieve zorgen, aangezien de ziekenboeg continu vol zit met verdedigende krachten. Voor de wedstrijd van komende zondag moet Van Gaal wederom puzzelen.

Tyler Blackett, dit seizoen een vaste waarde, keert bij United terug van een schorsing. "Uiteraard wil ik iedere wedstrijd spelen en probeer ik de manager te overtuigen van mijn kwaliteiten", zegt de jonge verdediger. "Ik wil ervaring opdoen en de eerste wedstrijden smaken naar meer. Er is veel concurrentie in de ploeg. We proberen elkaar te prikkelen. Marcos Rojo en Daley Blind zijn allebei gekomen en passen zich moeiteloos aan. We willen allemaal slagen."

Van Gaal moet keuzes maken in de achterhoede. Hij kan in het centrum opteren voor Marcos Rojo, die wellicht zijn plaats op links moet afstaan aan Luke Shaw. De van Sotuhampton overgekomen linksachter kende vorige week zaterdag een puik debuut. Phil Jones keert misschien terug en jongeling Paddy McNair kijkt ook terug op een prima debuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen