Wenger prijst 'killer' Diego Costa: "Hij doet het fantastisch"

3 oktober 2014, 12:20

Zondagmiddag komt Arsenal op visite bij Chelsea op Stamford Bridge. Arsene Wenger, de manager van The Gunners, kijkt uit naar de Londense derby en vreest vooral voor Diego Costa, de spits van de ploeg van José Mourinho. Hij noemt de Spanjaard een 'killer' voor het doel en vindt het 'ongelofelijk' hoe snel de spits zich aangepast heeft aan de Premier League.

Diego Costa, afgelopen zomer door Chelsea overgenomen van Atlético Madrid, maakte dit seizoen al acht doelpunten in zeven wedstrijden. "Ik heb nog nooit gezien dat een speler zich zo snel aanpaste. Hij heeft het fantastisch gedaan. Hij heeft alle eigenschappen waarover een goede spits moet beschikken. Hij is gefocust, vastberaden en wil altijd knokken. Ik ben onder de indruk", sprak Wenger.

Arsenal maakt niet alleen haar borst nat voor Diego Costa. "Hij heeft ook spelers om zich heen lopen die het verschil kunnen maken, zoals Cesc Fabregas en Eden Hazard. Die kunnen Diego Costa goed bedienen. Ik hoop echter dat dit zondag niet zo is", knipoogt Wenger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen