Standard zet opvallende uitspraak niet om in aanklacht

3 oktober 2014, 13:28

Standard Luik-voorzitter Roland Duchâtelet baarde opzien, door te stellen dat hij wilde dat het Europa League-duel tussen Feyenoord en zijn Belgische club opnieuw gespeeld zou worden. Dit naar aanleiding van het omstreden doelpunt van Sven van Beek. Hij dreigde naar de FIFA te stappen, maar beseft dat geen zin heeft.

Het was de vraag of Van Beek de verre inworp van Miquel Nelom toucheerde. Was dit niet het geval, dan zou het doelpunt niet rechtsgeldig zijn. "Als blijkt dat de bal niet werd beroerd, stappen we naar de UEFA om de match te herspelen", sprak Duchâtelet over de openingstreffer. Standard onderzocht de mogelijkheden, maar is tot de conclusie gekomen dat een aanklacht weinig nut heeft.

Standard liet dit volgens Sporza middels het volgende statement weten: "De scheidsrechters hebben meteen gezegd dat ze de bal geraakt zagen worden. In dat geval zou het zeker niet niet om een fout tegen de spelregels gaan, maar over een verkeerde appreciatie van een wedstrijdfeit. In die context kunnen we geen klacht indienen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen