Lodeweges: "We beginnen gewoon weer op nul"

3 oktober 2014, 14:33

SC Heerenveen maakte vorige week indruk tegen PSV, dat met een meer dan verdiende 1-0 nederlaag van het veld af liep in het Abe Lenstra Stadion. Trainer Dwight Lodeweges hoopt dat de Friezen wel met beide benen op de grond blijven staan. Zaterdag reist Heerenveen af naar Tilburg.

"We beginnen tegen Willem II gewoon weer op nul", waarschuwt Lodeweges op de officiële website van Heerenveen. "Kunnen we omgaan met de luxe van de winst op PSV, dat is de uitdaging die ons morgen wacht", zegt hij. "Winnen zou geweldig zijn, maar nog belangrijker vind ik dat we spelen op de manier die ons voor ogen staat en dat we er mentaal klaar voor zijn. In die zin hebben we hopelijk geleerd van de nederlaag bij Roda JC", doelt de coach op de bekernederlaag (2-1) in Kerkrade.

Voor Sam Larsson (scheenbeenblessure) komt de wedstrijd tegen Willem II te vroeg. Joey van den Berg lijkt voldoende hersteld van zijn hamstringproblemen. "Hij heeft goed getraind, nu is het even afwachten of er reactie volgt, maar ik verwacht dat Joey kan spelen", aldus Lodeweges, die de opponent van zaterdag een prima ploeg vindt. "Ze blijven kaarsrecht overeind staan en niet alleen op basis van hard werken. Willem II speelt goed georganiseerd. Het wordt een lastige pot."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen