Heracles nog altijd op nul: "We moeten punten pakken"

3 oktober 2014, 15:59

Pakt Heracles Almelo deze week wel de eerste punten van het seizoen? Dat is een vraag die veel gesteld wordt in Almelo en omstreken. De Heraclieden staan na zeven speelronden nog altijd op de hatelijke nul en hunkeren naar de eerste punten van het seizoen. In het eigen Polman Stadion ontvangt de rode lantaarndrager zaterdagavond NAC Breda.

"Voor ons is elke wedstrijd belangrijk", stelt coach Stegeman op de website van zijn werkgever. "We moeten punten pakken en zitten nu niet in de positie om iets te zeggen over onze tegenstanders. Ze staan allemaal boven ons. NAC is de volgende tegenstander en daar moeten we het tegen gaan doen. Daar heb ik een goed gevoel over", zegt de opvolger van de ontslagen Jan de Jonge.

"Tegen PEC Zwolle speelden we zeker niet onaardig, maar kregen we vier doelpunten tegen", geeft Stegeman aan. "Daar kun je niet tegen voetballen. We hebben gekeken naar de pijnpunten en dan kom je eerst uit bij de verdedigende organisatie. De onderlinge communicatie, de afstemming, de coaching naar elkaar moet beter. Daar hebben we aan gewerkt", aldus de coach, die niet kan beschikken over Mark Engberink (geschorst), Dario Vujicevic (voet), Bart Schenkeveld (enkel), Rick Hemmink, Denni Avdic (beiden knie) en Fahd Aktaou (disciplinair geschorst vanwege te laat komen).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen