Mourinho: "6-0 winnen van Arsenal komt bijna nooit voor"

4 oktober 2014, 11:33

Chelsea gaat aan de leiding in de Premier League en neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Arsenal. De ploeg van José Mourinho speelt doorgaans graag tegen The Gunners en won vorig seizoen met 6-0 op Stamford Bridge. Mourinho is dan ook vol vertrouwen, maar verwacht geen monsterscore.

"6-0 is één keer in de vijftig jaar. Het komt niet elk seizoen voor", aldus de Portugees op de website van zijn werkgever. Mourinho lag in het verleden regelmatig in de clinch met Arsenal-coach Arsene Wenger. "Ik heb nooit de kans gehad om het individueel tegen hem op te nemen, bij een spelletje strandvoetbal of iets dergelijks", zegt Mourinho. "Het is altijd Chelsea tegen Arsenal. Wat in het verleden gebeurd is, is voorbij. Dit is een nieuwe wedstrijd."

Mourinho gaat met zijn ploeg vol voor de zege en hoopt de koppositie te verstevigen. "Kunnen wij winnen? Ja, maar het is een grote wedstrijd tegen een zeer goede ploeg. Het zal lastig worden, maar ik hou van grote wedstrijden. De spelers zijn er klaar voor", aldus de coach, die topschutter Diego Costa gaat opstellen. "Kan hij drie wedstrijden in één week spelen? Ik denk dat het teveel is, maar hij gaat wel doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen