Kazim-Richards: "Komt meer winnaarsmentaliteit in het team"

4 oktober 2014, 16:46

Na een belabberde start van het seizoen lijkt Feyenoord eindelijk in rustiger vaarwater te verkeren. Vorige week werd Go Ahead Eagles ruim verslagen, donderdag boekte de Rotterdamse equipe een Europese zege op Standard Luik. Colin Kazim-Richards, basisklant bij Feyenoord, ziet dat de ploeg progressie boekt.

"Er komt een winnaarsmentaliteit in het team", stelt de aanvaller tevreden vast in gesprek met RTV Rijnmond. "Winnen moet een gewoonte worden. Het is iets waar je aan moet wennen", aldus Kazim-Richards, die probeert met strijd het goede voorbeeld te geven. "Ik weet eigenlijk niet wat mijn rol is in het team, maar ik wil gewoon iedereen helpen. Winnen is moeilijk, maar het gevoel na een zege is niet te beschrijven."

De Engelsman met Turks bloed is tevreden over zijn eerste weken in Rotterdam-Zuid. "Persoonlijk denk ik dat het goed ging, maar het kan beter, op alle vlakken. Donderdag draaide het om het team. Ik had meer de rol van fysieke speler, aangezien ik constant werd omsingeld."

Zondag wacht een thuisduel tegen FC Groningen, een ploeg die Kazim-Richards niet goed kent. "Beneden hebben we een bord staan met hun tactieken en spelers en dat is dan ook het enige wat ik nu weet van FC Groningen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen