Heracles verplettert NAC en voorkomt negatief record

4 oktober 2014, 20:41

Heracles Almelo heeft zaterdagavond in de achtste speelronde eindelijk de eerste punten van het seizoen gepakt. In het eigen Polman Stadion schoot de thuisploeg uit de slof tegen een onthutsend zwak NAC Breda: 6-1. Door een domme rode kaart van Stipe Perica speelden de bezoekers een uur lang met tien man. Jeroen Veldmate, Thomas Bruns, Wout Weghorst, Joey Pelupessy, Iliass Bel Hassani en Jaroslav Navratil scoorden voor Heracles en Mats Seuntjens deed wat terug voor de bezoekers.

Na een half uur deed Perica NAC helemaal de das om. De geïrriteerde Perica mocht van scheidsrechter Ed Janssen gaan douchen nadat hij op het been van Simon Cziommer was gaan staan. Na een fijne steekbal van Bruns gooide Weghorst de wedstrijd vijf minuten voor rust definitief in het slot. De jonge spits werd op randje buitenspel weggestuurd en vond in de korte hoek het dak van het doel.