Keane schenkt Galaxy zege, Henry scoort voor New York

Ger
5 oktober 2014, 12:56

Vooral dankzij Robbie Keane heeft Los Angeles Galaxy in de Major League Soccer met 3-0 gewonnen van Toronto FC. De Ierse spits opende de score in de 22ste minuut en verdubbelde de marge slechts drie minuten later. Alan Gordon nam vlak voor tijd de derde treffer voor zijn rekening.

De 34-jarige Keane is uitstekend op dreef voor de koploper in de Western Conference. De oud-speler van onder meer Tottenham Hotspur en Liverpool was dit seizoen al negentien keer trefzeker. Mede door zijn scoringsdrift is LA Galaxy inmiddels tien wedstrijden op rij ongeslagen.

Thierry Henry bezorgde New York Red Bulls de overwinning tegen Houston Dynamo. De Fransman maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De ploeg uit New York sloot het duel af met tien man. Tim Cahill kreeg een directe rode kaart.