Cillessen wil ploeggenoot Sigthórsson mond snoeren

6 oktober 2014, 23:37

Jasper Cillessen verheugt zich op de interland tegen IJsland. De keeper van Ajax treft met Oranje dan namelijk ploeggenoot Kolbeinn Sigthórsson, vaste spits van de IJslanders.

"Ik moet de onderlinge strijd met hem aangaan en ervoor zorgen dat hij niet met een grote mond terugkomt. Hij heeft gezegd dat hij wil winnen, maar dat geldt voor ons natuurlijk ook. Bij IJsland scoort hij in ieder geval gemakkelijker dan bij ons. Soms schiet hij er op de training alles in en soms zijn er dagen dat het niet lukt. We moeten er gewoon voor zorgen dat hij geen kans krijgt", aldus Cillessen tegen NUsport.

Oranje heeft iets recht te zetten na het 2-1 verlies in de eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië. "Het is niet zo dat we revanchegevoelens hebben, de buitenwereld legt er alleen wat meer druk op. Gelukkig doen we dat zelf ook al. We gaan de vorige wedstrijden nog eens analyseren en dan moeten we van Kazachstan en IJsland gewoon winnen."

Vrijdag treft Nederland in de Amsterdam Arena eerst Kazachstan. De ontmoeting met IJsland vindt drie dagen later in Reykjavik plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen