Van Beek verwacht 'scherpte en kwaliteit' bij Jong Oranje

7 oktober 2014, 08:22

Sven van Beek behoorde tot de voorselectie van Oranje, maar viel af en richt zich nu op Jong Oranje, dat het in de play-offs voor EK-kwalificatie opneemt tegen Portugal. De twintigjarige verdediger van Feyenoord verzekert dat de Nederlandse talenten anders voor de dag zullen komen dan tijdens de blamages tegen Jong Georgië en Jong Slowakije (beiden 0-1).

"We moesten maar één puntje halen uit twee wedstrijden; ik denk dat de gemakzucht erin sloop. Dat is de grootste kwaal die je kunt hebben", verklaart Van Beek de matige resultaten in de twee afgelopen wedstrijden van Jong Oranje. De Feyenoorder moest toen zelf overigens verstek laten gaan wegens een blessure.

Komende donderdag en de dinsdag daarna zijn de Portugezen de tegenstander. Van Beek kent geen angst voor de Zuid-Europeanen. "Vaak is het met Nederlanders zo dat het beter gaat wanneer we echt móéten dan wanneer we het op ons af laten komen. Tegen grotere ploegen kunnen we meer ons eigen spel spelen en bij onszelf direct alle scherpte en kwaliteit oproepen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen