Beugelsdijk over ADO: "Supporters moeten geduldig zijn"

7 oktober 2014, 10:09

Tom Beugelsdijk trok afgelopen zomer de deur achter zich dicht bij ADO Den Haag en ziet bij zijn nieuwe werkgever FSV Frankfurt met lede ogen aan dat het niet al te best gaat met zijn oude club. De Hagenaars staan zestiende in de Eredivisie, na een stroeve start. "Nu komen de wedstrijden waarbij het publiek mag verwachten dat we winnen", stelt Beugelsdijk.

"De koppen moeten bij elkaar en er moet worden gezegd: wat er ook gaat gebeuren, we winnen van NAC en FC Dordrecht. En het gaat ook goed komen, daar ben ik van overtuigd", zegt de verdediger in AD Sportwereld. Hij was vrijdag toeschouwer bij de uitwedstrijd tegen Vitesse, die met 6-1 verloren ging. Toch maakt Beugelsdijk zich nog niet heel veel zorgen: "We zijn pas acht wedstrijden onderweg. Het is tegenwoordig wel erg snel crisis. Ik kan dat persoonlijk niet uitstaan."

"Ook de supporters moeten even geduldig zijn", vindt Beugelsdijk, die een publiekslieveling was in Den Haag. "Vorig seizoen kon ik ook niet precies uitleggen waarom we achttiende stonden. Ineens viel het kwartje de goede kant op en werd ADO negende", stelt de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen