Daley wil vader Danny achterna: "Ik wil een leider worden"

7 oktober 2014, 12:40

Als het aan Daley Blind ligt, dan wordt hij net zo'n goede leider als zijn vader Danny. Op de officiële website van Manchester United geeft de international van Oranje aan dat hij later dezelfde leiderschapskwaliteiten zal hebben als zijn vader, die momenteel assistent-coach is bij het Nederlands elftal.

United-manager Louis van Gaal stak afgelopen week de loftrompet over Blind senior, die een echte leider zou zijn. Danny was jarenlang de aanvoerder van Ajax en Oranje en Daley hoopt hem achterna te gaan. "Ik heb de woorden van Van Gaal over mijn vader gelezen", aldus de 24-jarige Blind. "Ik hoop dat ik ook een dergelijke leider kan worden. Ik ben nog jong en kan me daarin ontwikkelen."

Daley denkt dat het wel goed. "Een nieuw tijdperk is voor me aangebroken, maar ik weet van mezelf dat ik een leider kan zijn. Ik moet het leren en er vertrouwen in hebben. Ik ben elke dag aan het leren", aldus de van Ajax overgekomen middenvelder, die het altijd met zijn vader over zijn spel heeft. "Ik praat altijd met hem, zowel voor als na de wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen